Grup Focus Consulting Co
 
Midalex Consulting
 
Cabinet de avocat Martinescu Gina
 
Work Management
 
                  021.335.01.02/04  
Telefon
                 
021.335.02.83/84
 
             
     
     

 

Clienti      
  Portofoliul nostru de clienti contine societati comerciale organizate ca S.R.L. sau ca S.A., asociatii, fundatii, cabinete, sedii permanente, PF-uri si PFA-uri, intreprinderi familiale (fostele asociatii familiale), organizatii care administreaza fonduri europene, organizatii nationale si internationale etc., cu domenii de activitate dintre cele mai diverse:  
 
 • Comert;
 • Turism;
 • Birou de traduceri;
 • Import-export;
 • Casino;
 • Constructii;
 • Consultanta;
 • Agricultura;
 • Productie bunuri;
 • Productie Media;
 • Edituri;
 • Tipografii,
 • Cabinet de avocatura;
 • Cabinet individuale de medicina;
 • Servicii IT;
 • Asigurari;
 • Intermedieri Imobiliare;
 • Management;
 
         
  Dintre acestea, mentionam:      
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                     
 
  Recomandari      
 
     
       
   
CYROM PETROTRADING
   
 

Focus Consulting este partenerul nostru de incredere din anul 2007. Colaborarea cu o echipa de profesionisti cu pregatire si experienta relevanta, orientata catre performanta si cu o preocupare continua de a oferi servicii la cele mai inalte standarde ne ofera siguranta si un bun control al afacerii.
Apreciem modul de abordare si gestionare a diverselor probleme de ordin financiar-contabil, eficienta solutiilor oferite, suportul prompt si implicarea de care dau dovada persoanele cu care colaboram.
Recomandam cu multa incredere intreaga gama de servicii pe care Focus Consulting o furnizeaza

 

Violeta Ana-Office Manager
 
 
 
         
         
       
   
Jacobi & Partner
   
 
Indiferent de dimensiunea si problemele specifice business-ului nostru, dar si de mix-ul de servicii oferite punctual, Focus a reusit sa ne sprijine intotdeauna in functie de gradul de urgenta sau problematica avuta, in special deoarece dispune de o echipa foarte bine pregatita, prompta si oricand deschisa sa se consulte cu noi pentru a identifica o solutie optima.
Persoanele cu care colaboram la Focus ne sunt apropiate si ne inteleg foarte bine asteptarile si nevoile, au stiut mereu sa ne ofere un sfat si un ajutor pertinente, suntem foarte incantati de modul in care colaboram !
 
     
Razvan Ilie (Director General).
 
 
 
         
         
       
   
S.C. Aspeti S.R.L.
   
 
Prin prezenta va recomandam S.C. Focus Consulting Co S.R.L. ca prestator de servicii financiar – contabile si fiscale, de resurse umane, de reprezentare in relatia cu autoritatile statului si reprezentare juridica, intrucat in intreaga perioada de colaborare pe care am avut-o si care continua si in prezent, a dat dovada ca are o echipa de profesionisti cu experienta in domeniile mai sus enumerate si care este capabila sa asigure suportul aferent necesar oricarei societati pentru a derula o activitate optima, in diverse domenii.
Totodata, a dat dovada de multa implicare in solutionarea problemelor financiar – fiscale cu care ne-am confruntat de-a lungul timpului.
 
     
Cu stima, Mihai Maciuca, Director General al S.C. Aspeti S.R.L.
 
 
 
         
       
   
Bergenbier S.A.
   
 
Prin prezenta confirmam colaborarea subscrisei cu SC FOCUS CONSULTING CO SRL cu ocazia fuziunii ce a avut loc intre SC STARBEV BUCHAREST SA si BERGENBIER SA.
Cu aceasta ocazie, FOCUS CONSULT SRL a intocmit situatiile financiare ale SC STARBEV BUCHAREST SRL precum si bilantul contabil de fuziune.
Colaborarea cu FOCUS CONSULTING CO SRL a fost una fructuasa, consultantii acesteia dand dovada de profesionalism, solide cunostinte de specialitate si orientare catre client.
 
   
Nicolae Dragomir, Director Financiar, Ileana Dumitru, Director Juridic si Relatii Publice Bergenbier S.A.
 
 
 
         
       
   
SC Enviro Consult SRL
   
 
SC ENVIRO CONSULT SRL, lider de piata in domeniul acusticii si vibratiilor, atat in ceea ce priveste vanzarea de aparatura, cat si in prestarea de servicii, realizatorul tuturor proiectelor importante in domeniul acusticii din Romania, colaboreaza cu FOCUS CONSULTING CO SRL incepand cu anul 2003, apeland in toata aceasta perioada, atat la serviciile de contabilitate, consultanta financiara si fiscala, cat si la serviciile juridice si de salarizare si personal.
Pe parcursul colaborarii noastre (9 ani), prestarea serviciilor de catre FOCUS CONSULTING CO SRL, a fost efectuata cu profesionalism, rapiditate, dovedind astfel vasta experienta in domeniul financiar si juridic a consultantilor sai.
De-a lungul timpului FOCUS CONSULTING CO SRL si-a dezvoltat si perfectionat nu numai intreaga gama de produse oferite, ci si modul de informare asupra tuturor schimbarilor legislative care au loc.
Expertii FOCUS CONSULTING CO SRL sunt adevarati profesionalisti, dand dovada de seriozitate si receptivitate, furnizand servicii de inalta calitate in domeniu si avand o excelenta capacitate de administrare a tuturor situatiilor in care se poate regasi o societate comerciala.
Recomandam cu caldura, colaborarea cu FOCUS CONSULTING CO SRL pentru intreaga gama se servicii pe care o ofera.
 
     
Cu stima, Enviro Consult
 
 
 
         
       
   
EuroVerba Media
   
 
EuroVerba Media foloseşte serviciile de contabilitate şi personal ale Focus Consult încă din anul 2002. Colaborarea noastră cu FC a fost întotdeauna amiabilă şi benefică; personalul este amabil, bine-pregătit, la zi cu legislaţia specifică şi cu un comportament profesionist. Recomandăm FC oricărei companii care doreşte servicii prompte, profesionale şi de bună-calitate.
 
     
Director General Euroverba Media, Alexandru Molla
 
 
 
         
       
   
S.C Interdevelopment S.R.L.
   
 

Societatea noastră este o societate de consultanţă tehnică fondată în anul 2001, cu lucrări în cadrul programelor cu finanţare europeană.

Colaboarea noastră cu echipa de profesionişti de la S.C. “FOCUS CONSULTING” CO S.R.L. a început din anul 2004 şi nu avem motive să o întrerupem. Consultanţii financiari şi juriştii lor au contribuit cu rapoarte de calitate realizate în timp util la actul decizional al companiei noastre.

Raporturile comerciale dintre societăţile noastre sunt bazate pe încredere, comunicare directă cu promtitudine şi eficienţă.

 
     
dir. gen. MIHAI COZARIUC
 
 
 
         
       
   
Alcor Invest 2000
   
 
Colaborarea dintre Alcor Invest 2000 si Focus Consulting Co a inceput din 2008, fiind axata initial pe servicii externalizate de contabilitate. De-a lungul acestei colaborari, reprezentantii societatii au demonstrat promptitudine in rezolvarea problemelor si orientare catre necesitatile clientului. Focus Consulting Co este, in prezent, furnizorul nostru de servicii externalizate de contabilitate, resurse umane si salarizare, precum si de reprezentare in relatia cu autoritatile.
 
     
Director Executiv,Ana Basarab
 
 
 
     
   
   
 
 
       
   
Scada Top Brands
   
 
Focus Consulting Co si-a indeplinit intotdeauna cu succes obligatiile contractuale asumate, si-a demonstrat capabilitatea de a rezolva in mod eficient aspectele financiar – fiscale, de salarizare sau de reprezentare. Comunicarea cu reprezentantii societatii este directa si feedback-ul primit este prompt. Focus pune la dispozitia clientilor sai o echipa tanara, dinamica si capabila, sustinuta de un background legislativ riguros. De aceea, recomandam cu bucurie serviciile Focus.
 
     
Director general, SIMION CRISTIAN-ION
 
         

Un singur punct de focus! STIRI CE SPUN CLIENTII ADRESA
  Modificari conditii de depunere  FOCUS CONSULTING CO SRL este  B-dul Regina Maria, Nr. 25,
2014 Focus Consulting. declaratii INTRASTAT furnizorul nostru de servicii de  Sector 4, Bucuresti
Toate drepturile rezervate Se aproba urmatoarele praguri valorice  contabilitate, resurse umane si salarizare,  Nr. Reg. Com: J40 / 10094 / 2002
  Intrastat pentru anul 2011: 900.000 lei  precum si de reprezentare in relatia cu  CUI: RO 14937320
  pentru expedieri intracomunitare de  autoritatile. Recomand cu incredere   
  bunuri si, respectiv, 300.000 lei pentru  serviciile lor. — Ana Basarab, Director   
  introduceri intracomunitare de bunuri. Executiv Alcor