021.335.01.02/04
Telefon
021.335.02.83/84

Prezentare, istoric si obiective

Daca planuiti sa externalizati serviciile financiar – contabile si fiscale într-un cadru reglementat contractual, la noi ati gasit calitatea pe care o cautati la preturi avantajoase.

“Punctul nostru de FOCUS este de a asigura clientilor nostri climatul optim pentru dezvoltarea continua si sustinuta a companiilor lor.” Sandu Martinescu, Manager General

“O afacere de succes se dezvolta pe o baza legala sanatoasa. Impozitele si taxele ingreuneaza in general dezvoltarea companiilor. Ideile bune de afaceri pot fi materializate cu profituri maxime si impozite minime de plata. Trebuie sa fii la curent si sa intelegi conceptele fiscale interne si internationale. De aceea noi suntem aici sa va sustinem ideile. Doar pentru voi, clientii nostri.” Mihaela Iozsa, Manager Executiv

“Echipa noastra de profesionisti a oferit intotdeauna clientilor sai, cele mai bune solutii, la serviciile solicitate, dand dovada de seriozitate, punctualitate si receptivitate, ceea ce ne diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii nostri.”

Istoric

Fondată de către profesionişti cu o vasta experienţă in domeniul financiar – contabil si fiscal, societatea şi-a câştigat o binemeritată poziţie în cadrul segmentului de piaţă căruia i se adresează – şi anume, organizatiilor care doresc să-şi externalizeze serviciile financiar-contabile într-un cadru reglementat contractual. De-a lungul timpului, si-a perfectionat si dezvoltat gama de servicii oferite clientilor sai in conditii de preturi fara concurenta.

În 2009 societatea a fost auditată de catre CECCAR, primind cel mai bun calificativ.

Focus Consulting Co are astăzi peste 20 de consultanţi şi personal administrativ care deservesc mai mult de 200 de companii locale şi multinaţionale de tip S.R.L., S.A., societati care administreaza sau consiliaza in vederea obtinerii de fonduri europene, asociatii, fundatii, PFA-uri etc.

Obiectiv

Obiectivul Focus Consulting Co este asigurarea serviciilor externalizate in domeniul financiar – contabil, fiscal si HR precum si consultanta de specialitate pentru dezvoltarea continua si sustinuta a activitatii clientilor sai.

Un singur punct de focus! STIRI CE SPUN CLIENTII ADRESA
Modificari conditii de depunere  FOCUS CONSULTING CO SRL este  B-dul Regina Maria, Nr. 25,
2014 Focus Consulting. declaratii INTRASTAT furnizorul nostru de servicii de  Sector 4, Bucuresti
Toate drepturile rezervate Se aproba urmatoarele praguri valorice  contabilitate, resurse umane si salarizare,  Nr. Reg. Com: J40 / 10094 / 2002
Intrastat pentru anul 2011: 900.000 lei  precum si de reprezentare in relatia cu  CUI: RO 14937320
pentru expedieri intracomunitare de  autoritatile. Recomand cu incredere 
bunuri si, respectiv, 300.000 lei pentru  serviciile lor. — Ana Basarab, Director 
introduceri intracomunitare de bunuri. Executiv Alcor